Proizvodi

BAGREMOV MED

Jedna od najcenjenijih vrsta meda. Prijatnog je mirisa i ukusa dok mu je boja bleda žućkasta. Među potrošačima je jako cenjen jer teško kristališe. Ima veći procenat fruktoze nad glukozom, pa je lakše svarljiv, a ima i manju količinu mineralnih materija i veću količinu vitamina C, pa se preporučuje deci i trudnicama. Dosta se koristi u api terapiji (lečenju pomoću pčelinjih proizvoda), a u kozmetici za spravljanje preparata za osetljive tipove kože jer nema nadražujuća svojstva.

LIVADSKI MED
 
Potiče od raznih vrsta biljaka koje u prvom redu pripadaju detelinama. Pored bagremovog je najtraženiji na našem tržištu. Prijatnog je mirisa, a boja mu varira od svetlo žute do tamno crvene. Naročito je cenjen sa planinskih livada zbog svog lekovitog sastava. U njega ulazi nektar mnogih lekovitih biljaka, pa se preporučuje u svim slučajevima premora (psihičkog i fizičkog), rekovalscentima posle teških bolesti kao i za osveženje kože lica.

tegle                KUT

Manje gramaže od 15, 20 i 25 grama pakuju se u ekskluzivno dizajniranoj troslojnoj aluminijumskoj ambalaži koja ne propušta med, i kao takve u kvalitetnoj namenskoj kutiji. Kesice se vrlo jednostavno otvaraju i samim tim pakovanje je lako za upotrebu. Kesice su namenjene za sve vrste kafića, restorana i hotela.

Pored kesica, nudimo med spakovan u staklenim teglama različite gramaže, kutijama i rifuzima.

20160416_183950_001                                           20160416_192910

 

Visit Us On Facebook